LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
This property is currently Under Offer. Please contact us directly for more information, and alternatives which we are sure to have!
This property is being offered Exclusively by Country Fincas.
Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina Villa de la Colina
Go to street view!
Ga naar Google Maps

Over dit Landhuis

Deze mooie villa met 4 slaapkamers ligt in een volledig omheinde en omheinde tuin. Het pand is gebouwd in 2008 en biedt veel waar voor uw geld.

De woning heeft een ruime woon / eetkamer en een volledig ingerichte keuken. Een boog leidt naar de 3 ruime tweepersoonsslaapkamers, waarvan de master een eigen badkamer heeft en nog een familiebadkamer.

Een externe trap leidt naar een dakterras en toegang tot de 4e slaapkamer die zich in de torentje bevindt. De uitzichten zijn adembenemend.

Deze te bouwen villa wordt volledig gemeubileerd verkocht. Het pand profiteert van warme en koude airconditioning, leidingwater en elektriciteit, Sky TV, internet en telefoon.